SALARISADMINISTRATEUR

 

Als salarisadministrateur kun je bij onze organisatie een functie verwachten met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig en bent aanspreekpunt voor klanten. Je bent in staat om klanttevredenheid te behouden, kwaliteit na te streven en de organisatie verder uit te bouwen.

 

SALARISADMINISTRATEUR (full-time)

 

De functie

Het verzorgen van de salarisadministraties voor ondernemingen van diverse omvang in met name het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daarnaast verwerk je overige gegevens en onderhoud je contacten met cliënten en externe instanties.
Naast de vakinhoudelijke taken ben je voor relaties het aanspreekpunt op het gebied van salariëring en beloning en geef je adviezen over allerlei personele aangelegenheden.


• Je bent in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie;
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie op een salarisadministratie- of accountantskantoor;
• Je hebt affiniteit met automatisering;
• Je bent nauwkeurig, accuraat, resultaat- en klantgericht;
• Je kan zelfstandig maar ook in teamverband werken

 

Onze organisatie:

Accountantskantoor G. Jansen B.V. is een professionele dienstverlener in de Accountancy met ruime ervaring in de samenstelpraktijk. Onze organisatie kenmerkt zich als een klein accountantskantoor met 10 medewerkers. Het persoonlijk contact met de klant en het leveren van kwaliteit staan centraal. Als werknemer krijg je een uitdagende functie en heb je de mogelijkheid je eigen ideeën te delen. Op deze manier kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

 

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden jou een werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Bovendien bieden wij goede arbeids- en studievoorwaarden. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.
Ben jij op zoek naar een baan als salarisadministrateur? Dan bieden wij jou een afwisselende baan met inhoud en uitdaging. Een mooie kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Bij interesse of vragen kun jij vrijblijvend contact met G.J.M. Jansen AA, telefoon 06-53344334.

Accountantskantoor G. Jansen B.V.
Noorder Markweg 4
7036 AN Loerbeek